1. Engelse boeken
  2. A Provençal Mystery 5 The Mystery of the Lost Cezanne

A Provençal Mystery 5 The Mystery of the Lost Cezanne

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. A Provençal Mystery 5 The Mystery of the Lost Cezanne is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9780698195783. 

Specificaties A Provençal Mystery 5 The Mystery of the Lost Cezanne

HoofdauteurM.L. Longworth
Taal               Engels
BindwijzeE-book
Oorspronkelijke releasedatum15 september 2015

Omschrijving van A Provençal Mystery 5 The Mystery of the Lost Cezanne

Een betoverend mysterie dat Verlaque en Bonnet op zoek laat gaan naar een moordenaar - in een misdaad die verbonden is met de grootste kunstenaar van de Provence. Verlaque, een charmante en intelligente officier van justitie, en zijn vriend Bonnet, een gepensioneerde politiecommissaris, bevinden zich weer in het hart van een intrigerend raadsel. Dit keer draait het allemaal om de verloren werken van de beroemde schilder Cézanne. Terwijl ze de prachtige heuvels van de Provence doorkruisen, worden Verlaque en Bonnet geconfronteerd met een reeks mysterieuze moorden. De slachtoffers zijn allemaal op de een of andere manier verbonden met de verdwenen schilderijen van Cézanne. Terwijl ze de puzzelstukjes samenvoegen, ontdekken ze dat de waarde van deze kunstwerken niet alleen in hun artistieke schoonheid ligt, maar ook in de duistere geheimen die ze verbergen. In hun zoektocht naar de waarheid duiken Verlaque en Bonnet diep in de geschiedenis van de Provence en raken ze verstrikt in een web van bedrog en verraad. Met elke aanwijzing komen ze dichter bij de dader, maar ook dichter bij het gevaar. Zullen ze erin slagen om de moordenaar te ontmaskeren en de verloren Cézanne-werken terug te vinden? A Provençal Mystery 5 The Mystery of the Lost Cezanne is een meeslepende roman die je van begin tot eind in zijn gre.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over A Provençal Mystery 5 The Mystery of the Lost Cezanne

Het boek A Provençal Mystery 5 The Mystery of the Lost Cezanne is geschreven door M.L. Longworth. De oorspronkelijke releasedatum was 15 september 2015.

Het boek A Provençal Mystery 5 The Mystery of the Lost Cezanne is te koop als E-book.

A Provençal Mystery 5 The Mystery of the Lost Cezanne bestaat uit pagina’s. 

A Provençal Mystery 5 The Mystery of the Lost Cezanne is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken