1. Engelse boeken
  2. A Thousand Mornings

A Thousand Mornings

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. A Thousand Mornings is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 80 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9781472153760. 

Specificaties A Thousand Mornings

HoofdauteurMary Oliver
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum05 april 2018

Omschrijving van A Thousand Mornings

Ik loop 's ochtends naar de kust en afhankelijk van het tij rollen de golven binnen of bewegen ze zich terug, en ik zeg, oh, ik ben ellendig, wat moet ik doen? En de zee zegt met haar prachtige stem: Neem me niet kwalijk, ik heb werk te doen. Of ze nu de bladeren van een boom bestudeert of haar geliefde hond Percy betreurt, Mary Oliver staat prachtig open voor de lessen die verscholen liggen in de kleinste momenten. In A Thousand Mornings verkent ze, met verbluffende helderheid, humor en vriendelijkheid, de mysteries van onze dagelijkse ervaring. Deze prachtige bundel bevat een verzameling gedichten die de lezer meenemen op een reis van introspectie en verwondering. Mary Oliver weeft haar woorden met zorg en precisie, waardoor ze een wereld creëert waarin de lezer zich kan verliezen. Haar vermogen om de schoonheid te vinden in de alledaagse dingen en de betekenis te ontdekken in de kleinste momenten is werkelijk inspirerend. A Thousand Mornings nodigt je uit om jezelf te verliezen in de zachte cadans van de woorden en de diepe emoties die ze oproepen. Het is een bundel die je steeds opnieuw wilt herlezen, om telkens nieuwe betekenissen en inzichten te ontdekken. Dit is een boek dat je hart zal raken en je ziel zal voeden, en dat je eraan herinnert om elk moment te koesteren en te waarderen.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over A Thousand Mornings

Het boek A Thousand Mornings is geschreven door Mary Oliver. De oorspronkelijke releasedatum was 05 april 2018.

Het boek A Thousand Mornings is te koop als Paperback.

A Thousand Mornings bestaat uit 80 pagina’s. 

A Thousand Mornings is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken