1. Nederlandse boeken
  2. Aalscholver in het Onland

Aalscholver in het Onland

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Aalscholver in het Onland is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 58 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789462473201. 

Specificaties Aalscholver in het Onland

HoofdauteurConny Veenings-Molenaar
Taal               Nederlands
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum09 oktober 2023

Omschrijving van Aalscholver in het Onland

In de prachtige debuutbundel "Aalscholver in het Onland" van Conny Veenings-Molenaar staat vooruitgang centraal. Het boek neemt je mee op een reis van kindertijd naar volwassenheid, van angst naar veiligheid, van onbekende gebieden in onze binnenwereld naar zelfkennis. Zonder enige vorm van navigatie verkent de dichter de eenzaamheid van het Onland, waar de wind, de zee en de zilte lucht heersen. Maar beetje bij beetje begint dit land haar eigen te worden voor de lezer. "In deze kleine wereld kan ik groots bestaan", zo luidt het in de gedichten. De natuurlijke elementen, zoals landschappen, seizoenen, het weer en gewassen, evenals een enkele mens, fungeren als spiegels, leraren en levende realiteiten. Ze dienen ook als alter ego's: "Die aalscholver ben ik. Een bouwfoutje maakt me anders. Maar net als de aalscholver heb ik aanpassingen bedacht. Je vleugels ophouden in de zon, warmte vangen waar je kan, zodat je kunt opdrogen om weer nat te worden." Aan het einde van deze poëtische reis wordt het leven lichter en voelt het alsof er een last van je schouders is gevallen. Anneruth Wibaut. Deze prachtige bundel nodigt je uit om je eigen innerlijke landschappen te verkennen en te ontdekken hoe de kracht van aanpassing en zelfreflectie je kan helpen om te groeien en te bloeien. De gedichten zijn doordren.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Aalscholver in het Onland

Het boek Aalscholver in het Onland is geschreven door Conny Veenings-Molenaar. De oorspronkelijke releasedatum was 09 oktober 2023.

Het boek Aalscholver in het Onland is te koop als Paperback.

Aalscholver in het Onland bestaat uit 58 pagina’s. 

Aalscholver in het Onland is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken