1. Nederlandse boeken
  2. Abrikoosmemoires

Abrikoosmemoires

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Abrikoosmemoires is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 224 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789464250367. 

Specificaties Abrikoosmemoires

HoofdauteurTess Guinery
Taal               Nederlands
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum20 juli 2022

Omschrijving van Abrikoosmemoires

Abrikoosmemoires, geschreven door de getalenteerde Australische kunstenaar Tess Guinery, is een betoverende samensmelting van kunst en literatuur. Dit prachtige boek neemt je mee op een reis door de diepten van de menselijke emotie, terwijl het de lezer omarmt met een explosie van kleur, geluid en beeldspraak. Met haar buitengewone talent weet Guinery liefde, persoonlijke groei en creativiteit samen te brengen in een betoverende mix van poëzie en proza. Deze unieke verzameling is zorgvuldig geïllustreerd en gedrukt op gekleurd papier, waardoor elke pagina een kunstwerk op zich is. De woorden dansen over de pagina's en creëren een magische sfeer die je meeneemt naar een wereld vol gratie en speelsheid. Abrikoosmemoires is een uitnodiging om diep te graven en je creativiteit de vrije loop te laten. Het boek nodigt je uit om je kwetsbaarheid te omarmen en het ongemakkelijke te verkennen, terwijl je wordt aangemoedigd om je eigen creatieve reis te volgen. Dit boek is meer dan alleen een verzameling woorden en illustraties; het is een ervaring op zich. Met haar mysterieuze en onweerstaanbare schoonheid zal Abrikoosmemoires je betoveren en je meenemen op een reis vol verwondering en inspiratie. Laat je verleiden door de kunst van woorden en laat je meeslepen door de magie van Tess Guinery's creat.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Abrikoosmemoires

Het boek Abrikoosmemoires is geschreven door Tess Guinery. De oorspronkelijke releasedatum was 20 juli 2022.

Het boek Abrikoosmemoires is te koop als Paperback.

Abrikoosmemoires bestaat uit 224 pagina’s. 

Abrikoosmemoires is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken