1. Engelse boeken
  2. Agnes Martin

Agnes Martin

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Agnes Martin is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 364 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9781838663094. 

Specificaties Agnes Martin

HoofdauteurArne Glimcher
Taal               Engels
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum25 november 2021

Omschrijving van Agnes Martin

De enige volledige carrière-overzicht van deze visionaire schilder, Agnes Martin, is nu beschikbaar. Dit buitengewone boek bevat al haar meest iconische werken, die worden gewaardeerd om hun prachtige visuele poëzie. Het boek is verrijkt met persoonlijke brieven en facsimiles, die opnieuw zijn afgedrukt in het handschrift van Martin zelf, waardoor er een intieme sfeer ontstaat. Dompel jezelf onder in de wereld van Agnes Martin, een kunstenaar wiens werk een tijdloze schoonheid uitstraalt. Blader door de pagina's en bewonder haar meesterwerken, die op treffende wijze de essentie van haar artistieke visie vastleggen. Van haar kenmerkende minimalistische composities tot haar delicate kleurenpaletten, elk stuk toont de diepte van Martin's talent en haar unieke vermogen om de ziel te raken. Maar dit boek biedt meer dan alleen kunstwerken. Het bevat ook persoonlijke brieven en facsimiles die Martin's diepste gedachten en emoties onthullen. Blader door haar woorden, geschreven in haar eigen handschrift, en voel de intimiteit die ze met haar lezers deelt. Ontdek de inspiratie achter haar meesterwerken en krijg een uniek inzicht in de kunstenaar achter de schilderijen. Agnes Martin is niet zomaar een boek, het is een kunstwerk op zichzelf. Met zijn prachtige vormgeving en hoogwaardige afbeeldingen is het een must-have voor elke kunstliefhebber en verzamelaar.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Agnes Martin

Het boek Agnes Martin is geschreven door Arne Glimcher. De oorspronkelijke releasedatum was 25 november 2021.

Het boek Agnes Martin is te koop als Hardcover.

Agnes Martin bestaat uit 364 pagina’s. 

Agnes Martin is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken