1. Engelse boeken
  2. Alexa, what is there to know about love

Alexa, what is there to know about love

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Alexa, what is there to know about love is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 96 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9781529059571. 

Specificaties Alexa, what is there to know about love

HoofdauteurBrian Bilston
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum03 februari 2022

Omschrijving van Alexa, what is there to know about love

Deze vermakelijke en ontroerende dichtbundel genaamd "Alexa, wat is er te weten over liefde" is geschreven door de bestverkopende dichter, genomineerd voor de Costa Prize en geprezen op Twitter, Brian Bilston. In dit prachtige werk neemt Bilston de lezer mee op een poëtische reis door de verschillende facetten van liefde. Met zijn kenmerkende humor en scherpe observaties weet Bilston de complexiteit van liefde op een unieke en toegankelijke manier te vangen. Van de vreugde van verliefdheid tot de pijn van een gebroken hart, deze dichtbundel biedt een scala aan emoties die iedereen kan herkennen en waarderen. Daarnaast bevat deze bundel ook nieuwe gedichten die nog niet eerder zijn gepubliceerd. Bilston verrast de lezer met zijn frisse kijk op liefde en weet met zijn woorden te raken en te ontroeren. Of je nu een poëzieliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een boek dat je aan het lachen maakt en je hart verwarmt, "Alexa, wat is er te weten over liefde" is een must-read voor iedereen die geïnteresseerd is in de prachtige wereld van de poëzie.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Alexa, what is there to know about love

Het boek Alexa, what is there to know about love is geschreven door Brian Bilston. De oorspronkelijke releasedatum was 03 februari 2022.

Het boek Alexa, what is there to know about love is te koop als Paperback.

Alexa, what is there to know about love bestaat uit 96 pagina’s. 

Alexa, what is there to know about love is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken