1. Engelse boeken
  2. All Along You Were Blooming

All Along You Were Blooming

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. All Along You Were Blooming is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 192 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9780310454076. 

Specificaties All Along You Were Blooming

HoofdauteurMorgan Harper Nichols
Taal               Engels
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum20 februari 2020

Omschrijving van All Along You Were Blooming

Een viering van hoop. Een ontmoeting met genade. Een herstel van het hart. Een genezing van wonden. Een lofzang van vrijheid. All Along You Were Blooming is de ultieme liefdesbrief van de populaire Instagram-dichter Morgan Harper Nichols aan jouw geest, hart, ziel en lichaam. Op Instagram @morganharpernicols heeft Morgan meer dan een miljoen volgers. Fans kunnen de prachtige kunstwerken en gedachten van Morgan toevoegen aan hun bibliotheek voor grenzeloos leven. All Along You Were Blooming is een opvallende verzameling geïllustreerde gedichten en proza, die je uitnodigt om te struikelen in het zonlicht en te genieten van de wilde en grenzeloze genade die je is gegeven. Morgan herinnert je eraan: er is een doel in elk seizoen. Het maakt niet uit hoe snel je door deze dag wilt rennen of weg wilt rennen van deze plek, je bent uitgenodigd om volledig te leven - hier en nu. Het licht zal je altijd vinden, zelfs als de zon ondergaat en je wacht op de dageraad. Je bloeit altijd op de manier die bedoeld is. All Along You Were Blooming is perfect voor mannen en vrouwen van alle leeftijden. Deze prachtige collectie van Morgan Harper Nichols nodigt je uit om jezelf onder te dompelen in de schoonheid van haar woorden en illustraties. Het is een reis door de diepten van je hart en de hoogten van je ziel. Elk gedicht en elke zin is doordrenkt van liefde en hoop, en herinnert je eraan.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over All Along You Were Blooming

Het boek All Along You Were Blooming is geschreven door Morgan Harper Nichols. De oorspronkelijke releasedatum was 20 februari 2020.

Het boek All Along You Were Blooming is te koop als Hardcover.

All Along You Were Blooming bestaat uit 192 pagina’s. 

All Along You Were Blooming is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken