1. Nederlandse boeken
  2. Alle wensen van de wereld

Alle wensen van de wereld

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Alle wensen van de wereld is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 48 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789025882259. 

Specificaties Alle wensen van de wereld

HoofdauteurRian Visser
Taal               Nederlands
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum20 oktober 2021

Omschrijving van Alle wensen van de wereld

Ontdek de betoverende wereld van "Alle wensen van de wereld", een verzameling prachtige gedichten geschreven door de getalenteerde Rian Visser. Of je nu een speciale gelegenheid viert, een dierbare wilt verrassen of gewoon op zoek bent naar wat poëtische inspiratie, dit boek heeft voor elk moment in het leven een passend gedicht. De gedichten in "Alle wensen van de wereld" zijn met zorg samengesteld om jong en oud aan te spreken. Van vrolijke en speelse rijmpjes voor de kleintjes tot diepere en ontroerende woorden voor de volwassenen, dit boek biedt een scala aan emoties en thema's. Laat je meeslepen door de prachtige taal en de levendige verbeelding van Rian Visser, terwijl je jezelf verliest in de wereld van de poëzie. Nieuw in deze editie zijn extra gedichten die specifiek zijn geschreven voor belangrijke mijlpalen in het leven, zoals verjaardagen, huwelijken en geboorten. Daarnaast bevat het boek ook gedichten die geschikt zijn voor minder traditionele momenten, zoals het vieren van vriendschap, het overwinnen van obstakels of het koesteren van geluksmomenten. Deze toevoegingen maken "Alle wensen van de wereld" een nog completer en veelzijdiger boek, dat een perfect cadeau is voor elke gelegenheid. Dompel jezelf onder in de magie van de woorden en laat deze gedichten je hart verwarmen en je ziel raken.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Alle wensen van de wereld

Het boek Alle wensen van de wereld is geschreven door Rian Visser. De oorspronkelijke releasedatum was 20 oktober 2021.

Het boek Alle wensen van de wereld is te koop als Hardcover.

Alle wensen van de wereld bestaat uit 48 pagina’s. 

Alle wensen van de wereld is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken