1. Engelse boeken
  2. Alone On The Beach At Night

Alone On The Beach At Night

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Alone On The Beach At Night is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 64 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9780141398228. 

Specificaties Alone On The Beach At Night

HoofdauteurWalt Whitman
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum26 februari 2015

Omschrijving van Alone On The Beach At Night

Deze betoverende uitgave, getiteld "Alleen Op Het Strand Bij Nacht", biedt een zorgvuldig samengestelde selectie uit het meesterwerk "Leaves of Grass" van Walt Whitman (1819-1892). Deze tijdloze bundel van gedichten neemt je mee op een poëtische reis door de diepten van de menselijke ziel, terwijl je je waant op een verlaten strand bij nacht. Blader door de pagina's en laat je betoveren door de krachtige en lyrische woorden van Whitman, die je meenemen naar een wereld vol mysterie, reflectie en contemplatie. Met zijn kenmerkende vrije vers en uitgesproken thema's van liefde, natuur, spiritualiteit en de menselijke ervaring, weet Whitman de lezer moeiteloos te betoveren en te inspireren. Deze prachtige uitgave is niet alleen een eerbetoon aan het literaire genie van Whitman, maar ook een visuele traktatie. Elk gedicht wordt vergezeld door adembenemende illustraties die de sfeer van een eenzame nacht op het strand perfect vastleggen. Het hoogwaardige papier en de zorgvuldig gekozen typografie voegen een extra dimensie toe aan de leeservaring, waardoor je je volledig kunt onderdompelen in de betoverende wereld van Whitman. "Alleen Op Het Strand Bij Nacht" is een must-have voor liefhebbers van poëzie, kunst en literatuur. Of je nu een fervent lezer bent of nieuwsgierig bent naar de geneugten van de poëzie, deze prachtige uitgave.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Alone On The Beach At Night

Het boek Alone On The Beach At Night is geschreven door Walt Whitman. De oorspronkelijke releasedatum was 26 februari 2015.

Het boek Alone On The Beach At Night is te koop als Paperback.

Alone On The Beach At Night bestaat uit 64 pagina’s. 

Alone On The Beach At Night is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken