1. Nederlandse boeken
  2. Als je kunt dansen in de regen

Als je kunt dansen in de regen

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Als je kunt dansen in de regen is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789493343054. 

Specificaties Als je kunt dansen in de regen

HoofdauteurBij Mar
Taal               Nederlands
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum25 september 2023

Omschrijving van Als je kunt dansen in de regen

"'Als je kunt dansen in de regen' is een prachtige dichtbundel vol met gedichten en kleine teksten die de alledaagse thema's van het leven raken. Deze bundel is een absolute must-have voor in de boekenkast en perfect om mee te nemen onderweg. Of je nu wilt wegdromen of dansen in de regen, deze bundel biedt voor elk wat wils. Het is een klein koffietafelboek dat je af en toe kunt openslaan op een willekeurige pagina om jezelf te laten meevoeren. De titel van de bundel, 'Als je kunt dansen in de regen', vormt de rode draad die door de gedichten van Bij Mar loopt. Het herinnert ons eraan dat er altijd zonneschijn is, zelfs als we ons in een storm bevinden. 'Als je kunt dansen in de regen' is niet alleen een cadeau voor jezelf, maar ook om aan iemand anders te geven. Voeg een persoonlijke boodschap toe om het extra speciaal te maken en het zal voor altijd een dierbare herinnering blijven. Bij Mar, het pseudoniem van Marianne van Batenburg-Visser, begon in 2016 met het schrijven van gedichten en kleine tekstjes. Ze laat zich graag inspireren door haar omgeving en de dagelijkse ervaringen van het moederschap, werk, vriendschap, gezin en verlies. Haar werk is zeer herkenbaar voor velen en bereikt wekelijks duizenden volgers via social media. Met 'Als je kunt dansen in de regen' nodigt Bij Mar je uit om jezelf te laten meeslepen in haar pracht.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Als je kunt dansen in de regen

Het boek Als je kunt dansen in de regen is geschreven door Bij Mar. De oorspronkelijke releasedatum was 25 september 2023.

Het boek Als je kunt dansen in de regen is te koop als Hardcover.

Als je kunt dansen in de regen bestaat uit pagina’s. 

Als je kunt dansen in de regen is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken