1. Nederlandse boeken
  2. AnkhHermes Klassiekers Gedichten

AnkhHermes Klassiekers Gedichten

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. AnkhHermes Klassiekers Gedichten is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 112 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789020209730. 

Specificaties AnkhHermes Klassiekers Gedichten

HoofdauteurDjelal Al Din Rumi
Taal               Nederlands
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum31 oktober 2013

Omschrijving van AnkhHermes Klassiekers Gedichten

AnkhHermes Klassiekers Gedichten presenteert een verzameling gedichten van de legendarische Perzische dichter Rumi (1207-1273). Deze bundel belichaamt de tijdloze schoonheid van mystieke poëzie en overstijgt moeiteloos de zeven eeuwen die ons scheiden van Rumi's tijd. De gedichten van Rumi blijven opmerkelijk relevant en raken het diepste wezen van de menselijke ervaring. Rumi staat ook bekend als de oprichter van de Mevlevi-orde, beter bekend als de 'orde van de dansende derwisjen'. Deze mystieke traditie, die ook in Nederland bekendheid heeft verworven, biedt een levenspad dat gekenmerkt wordt door een diep respect voor de waarde van elk individu, elke cultuur, elk volk en elke religie. Rumi's gedichten weerspiegelen deze universele boodschap van eenheid en harmonie, en nodigen de lezer uit om de mystieke reis van zelfontdekking en spirituele verlichting te omarmen. AnkhHermes Klassiekers Gedichten biedt niet alleen een kostbaar inzicht in de wijsheid van Rumi, maar ook een uitnodiging om de schoonheid van mystiek en poëzie te ervaren. Deze prachtige bundel is een waardevolle toevoeging aan elke boekenplank en een bron van inspiratie voor iedereen die op zoek is naar diepere betekenis en spirituele groei in het leven. Laat je meevoeren door de tijdloze woorden van Rumi en ontdek de krachtige boodschap van liefde, een.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over AnkhHermes Klassiekers Gedichten

Het boek AnkhHermes Klassiekers Gedichten is geschreven door Djelal Al Din Rumi. De oorspronkelijke releasedatum was 31 oktober 2013.

Het boek AnkhHermes Klassiekers Gedichten is te koop als Paperback.

AnkhHermes Klassiekers Gedichten bestaat uit 112 pagina’s. 

AnkhHermes Klassiekers Gedichten is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken