1. Engelse boeken
  2. Another Time

Another Time

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Another Time is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 128 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9780571234370. 

Specificaties Another Time

HoofdauteurW.H. Auden
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum01 februari 2007

Omschrijving van Another Time

Een betoverende reis door de tijd wacht op je met Another Time. Dit fascinerende kunstwerk brengt je naar de diepten van de geest van de beroemde dichter, waar je zijn meest bekende en vaak geciteerde (of verkeerd geciteerde) regels in hun oorspronkelijke vorm kunt ontdekken. Maar dat is niet alles! Deze prachtige creatie bevat ook de volledige tekst van twee gedichten, 'Spanje 1937' en '1 september 1939', die hij later heeft aangepast of verworpen. Another Time onthult de ware ziel van de dichter en biedt je de kans om zijn woorden te ervaren zoals hij ze oorspronkelijk bedoeld heeft. Het is een eerbetoon aan zijn genie, verpakt in een uniek en verfijnd ontwerp. De gedetailleerde weergave van de originele tekst in dit kunstwerk is een ware lust voor het oog en zal elke liefhebber van literatuur en poëzie betoveren. Met Another Time haal je niet alleen een prachtig stuk kunst in huis, maar ook een stukje geschiedenis. Dit meesterwerk is een eerbetoon aan de onsterfelijke woorden van de dichter en zal een prominente plaats innemen in elke verzameling van kunstliefhebbers en poëzieliefhebbers. Kies voor Another Time en laat je meevoeren op een betoverende reis door de tijd.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Another Time

Het boek Another Time is geschreven door W.H. Auden. De oorspronkelijke releasedatum was 01 februari 2007.

Het boek Another Time is te koop als Paperback.

Another Time bestaat uit 128 pagina’s. 

Another Time is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken