1. Engelse boeken
  2. Antigona Gonzalez

Antigona Gonzalez

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Antigona Gonzalez is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 205 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9781934254646. 

Specificaties Antigona Gonzalez

HoofdauteurSara Uribe
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum21 juni 2016

Omschrijving van Antigona Gonzalez

Antigona Gonzalez is een betoverende literaire parel die een unieke mix biedt van poëzie en Latino/Latina Studies. Dit meesterwerk is vertaald uit het Spaans door de getalenteerde John Pluecker en zal je gegarandeerd meeslepen in een wereld vol betoverende woorden en diepgaande emoties. Deze prachtige bundel neemt je mee op een reis door de ziel van Antigona Gonzalez, een hoofdpersonage dat gevangen zit tussen haar Mexicaanse roots en de uitdagingen van het hedendaagse leven. De gedichten laten je de complexiteit van haar ervaringen voelen, haar verlangen naar identiteit en de veerkracht die ze put uit haar culturele achtergrond. Met de vertaling van John Pluecker komt de kracht van Antigona Gonzalez volledig tot uiting. Zijn meesterlijke taalgebruik brengt de poëzie tot leven en laat de lezer diep doordringen in de gevoelens en gedachten van het hoofdpersonage. Elk gedicht is doordrenkt met een levendige energie en zit vol met krachtige beelden die je verbeelding prikkelen. Antigona Gonzalez is niet zomaar een boek, het is een kunstwerk op zich. Het is een essentiële toevoeging aan je collectie voor iedereen die geïnteresseerd is in de Latino/Latina cultuur en de kracht van poëzie. Laat je betoveren door de woorden van Antigona Gonzalez en ontdek een wereld vol schoonheid, kracht en emotionele diepgang.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Antigona Gonzalez

Het boek Antigona Gonzalez is geschreven door Sara Uribe. De oorspronkelijke releasedatum was 21 juni 2016.

Het boek Antigona Gonzalez is te koop als Paperback.

Antigona Gonzalez bestaat uit 205 pagina’s. 

Antigona Gonzalez is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken