1. Engelse boeken
  2. Arabian Love Poems

Arabian Love Poems

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Arabian Love Poems is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 225 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9780894108815. 

Specificaties Arabian Love Poems

HoofdauteurClementina R. Brown
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum30 november 1998

Omschrijving van Arabian Love Poems

Deze vertaling van de poëzie van Nizar Kabbani wordt vergezeld door de opvallende Arabische teksten van de gedichten, speciaal geschreven door Kabbani voor deze collectie. Kabbani was een dichter van grote eenvoud - direct, spontaan, muzikaal, gebruikmakend van de taal van het dagelijks leven. Hij was een onvermoeibare voorvechter van vrouwenrechten en zijn verzen prijzen de schoonheid van het vrouwelijk lichaam en van de liefde. Hij was een Arabische nationalist, maar bekritiseerde Arabische dictators en het gebrek aan vrijheid in de Arabische wereld. Deze verzameling Arabische liefdesgedichten brengt de prachtige woorden van Kabbani tot leven, waarbij de lezer wordt meegenomen op een betoverende reis door de diepten van de liefde en de schoonheid van de Arabische taal. Elk gedicht is doordrenkt met emotie en verlangen, en geeft een intiem inzicht in de complexiteit van menselijke relaties. Met zijn levendige en levendige taalgebruik weet Kabbani de lezer te raken en te inspireren. Zijn gedichten zijn als een melodie die de ziel streelt en het hart verwarmt. Of je nu een liefhebber bent van poëzie of gewoon op zoek bent naar een betoverend cadeau, deze vertaling van Arabian Love Poems zal je zeker betoveren en inspireren met zijn tijdloze schoonheid en diepe emotie.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Arabian Love Poems

Het boek Arabian Love Poems is geschreven door Clementina R. Brown. De oorspronkelijke releasedatum was 30 november 1998.

Het boek Arabian Love Poems is te koop als Paperback.

Arabian Love Poems bestaat uit 225 pagina’s. 

Arabian Love Poems is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken