1. Engelse boeken
  2. Arabic Poems

Arabic Poems

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Arabic Poems is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 256 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9781841597980. 

Specificaties Arabic Poems

Hoofdauteur
Taal               Engels
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum26 juni 2014

Omschrijving van Arabic Poems

Met onze collectie "Arabische Gedichten" duikt u in de rijke en diepgaande erfenis van de Arabische poëzie. Deze collectie bestrijkt een periode van vijftien eeuwen en omvat gedichten uit diverse regio's, van Marokko tot Irak. Laat u betoveren door de woorden van de legendarische pre-islamitische krijger 'Antara Ibn Shaddad, de middeleeuwse Andalusische dichter Ibn Zaydun, de zwervende dichter Al-A’sha en de invloedrijke Egyptische romanticus Ahmad Zaki Abu Shadi. Duik diep in de tijd en ontdek de diverse stromingen en thema's die in deze gedichten naar voren komen. Verken de liefde, de natuur, de oorlog en de menselijke ervaringen die deze dichters hebben weten te vangen in hun woorden. Elk gedicht in deze collectie ademt de rijke Arabische cultuur en neemt u mee op een reis door de geschiedenis. Met onze "Arabische Gedichten" wordt u ondergedompeld in de prachtige wereld van de Arabische poëzie. Laat de woorden resoneren en voel de emotie en kracht die deze gedichten met zich meebrengen. Deze collectie is een eerbetoon aan de rijke literaire traditie van de Arabische wereld en is een must-have voor liefhebbers van poëzie en cultuur. Ontdek de tijdloze schoonheid van de Arabische gedichten en laat u inspireren door de meesterwerken van deze getalenteerde dichters.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Arabic Poems

Het boek Arabic Poems is geschreven door . De oorspronkelijke releasedatum was 26 juni 2014.

Het boek Arabic Poems is te koop als Hardcover.

Arabic Poems bestaat uit 256 pagina’s. 

Arabic Poems is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken