1. Engelse boeken
  2. Archaeology for the Woman’s Soul

Archaeology for the Woman's Soul

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Archaeology for the Woman's Soul is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 74 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9780692198636. 

Specificaties Archaeology for the Woman's Soul

HoofdauteurCorina Luna Dea
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum

Omschrijving van Archaeology for the Woman's Soul

Ontwaak Vrouw, Graaf jezelf op, Vereer je Waarheid - een poëtische ''oproep tot actie'' doordrenkt met het essentiële levensvraagstuk (Wie ben ik), een poëtische gids die het verhaal vertelt van een vrouw die worstelt om zichzelf te bevrijden uit de duistere nacht van de ziel, terwijl ze de lezer leidt naar hun eigen innerlijke waarheid. Een triomfantelijk persoonlijk verhaal dat de kracht van het vrouw-zijn viert en de schoonheid in het ontdekken van je diepste zelf. Archeologie voor de Vrouwenziel is een uniek boek dat je meeneemt op een magische reis door de geheimen van de vrouwelijke ziel. Het is een uitnodiging om jezelf te herontdekken, om te graven naar de verborgen schatten diep binnenin jou. Met prachtige poëzie en inspirerende verhalen, zul je worden aangemoedigd om je eigen waarheid te vinden en te omarmen. Dit boek is meer dan alleen een verhaal. Het is een levensveranderende ervaring die je zal helpen om je ware potentieel te omarmen en jezelf te bevrijden van de beperkingen die je hebt opgelegd gekregen. Het is een bron van empowerment en een gids die je zal leiden naar een dieper begrip van jezelf en de wereld om je heen. Bereid je voor om te worden betoverd door de krachtige woorden en de diepgaande inzichten in Archeologie voor de Vrouwenziel. Laat jezelf meeslepen in de bet.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Archaeology for the Woman's Soul

Het boek Archaeology for the Woman's Soul is geschreven door Corina Luna Dea. De oorspronkelijke releasedatum was .

Het boek Archaeology for the Woman's Soul is te koop als Paperback.

Archaeology for the Woman's Soul bestaat uit 74 pagina’s. 

Archaeology for the Woman's Soul is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken