1. Nederlandse boeken
  2. Arthur Guinevere

Arthur Guinevere

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Arthur Guinevere is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 200 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789083339122. 

Specificaties Arthur Guinevere

HoofdauteurHuub Oosterhuis
Taal               Nederlands
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum01 november 2023

Omschrijving van Arthur Guinevere

Tien jaar na de publicatie van Huub Oosterhuis' Arthur. Koning van een nieuwe wereld, wordt nu het vervolg gepresenteerd: Guinevere. Koningin van de liefde. Dit bijzondere werk is het resultaat van vijf jaar intensief werk van Oosterhuis, die op de negentigste verjaardag van Arthur's auteur een speciale herdenkingsuitgave presenteert. Het boek neemt ons mee in de intrigerende driehoeksverhouding tussen koning Arthur, zijn vrouw Guinevere en de ridder Lancelot. In dit tweedelige foedraaltje vind je zowel de heruitgave van Arthur als het nog niet eerder verschenen Guinevere. Beide epische gedichten zijn op een eigenzinnige en lyrische manier herschreven door Oosterhuis, waarbij Guinevere in het tweede deel aan het woord is. Het boek biedt een uniek perspectief op de liefde en de zoektocht naar de Heilige Graal, en laat zien hoe Guinevere haar hart verliest aan Lancelot. De speciale herdenkingsuitgave van Arthur Guinevere is beschikbaar in een beperkte oplage. Dit prachtige tweedelige foedraaltje is een waar verzamelobject voor liefhebbers van mythes en legendes. Het is een eerbetoon aan de genialiteit van Huub Oosterhuis en een must-have voor iedereen die geïntrigeerd is door de verhalen van koning Arthur en zijn legendarische ridders. Grijp nu je kans om deze unieke uitgave in handen te krijgen en jezelf te verliezen in de bet.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Arthur Guinevere

Het boek Arthur Guinevere is geschreven door Huub Oosterhuis. De oorspronkelijke releasedatum was 01 november 2023.

Het boek Arthur Guinevere is te koop als Paperback.

Arthur Guinevere bestaat uit 200 pagina’s. 

Arthur Guinevere is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken