1. Nederlandse boeken
  2. Aura

Aura

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Aura is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 88 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789083267142. 

Specificaties Aura

HoofdauteurSteven Saro
Taal               Nederlands
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum19 augustus 2022

Omschrijving van Aura

AURA is een betoverende dichtbundel die de lezer meeneemt op een spirituele reis vol liefde en unieke gedichten die het leven omarmen. Deze prachtige bundel is geschreven door auteur Steven Saro, wiens hart gevuld is met diepe emoties na het verlies van zijn dochter. Vanuit deze diepe plek in zijn hart heeft hij de woorden laten stromen en zijn ervaringen en inzichten met ons gedeeld. Met Just Breathe maakte Steven Saro zijn debuut als dichter, gevolgd door het ontroerende The Dark And The Light. Nu presenteert hij trots zijn derde meesterwerk, AURA. Door de vele tegenslagen die hij in zijn leven heeft gekend, waaronder pijn, verdriet en verlies, heeft hij het schrijven kunnen omarmen als een helend hulpmiddel. Hij hoopt dat deze nieuwe dichtbundel niet alleen mensen raakt, maar ook steun en kracht biedt aan degenen die het lezen. AURA is een geschenk van het hart, dat zijn lezers uitnodigt om te reflecteren, te genezen en te groeien. Het is een bron van troost en inspiratie voor iedereen die zich in hun eigen reis door het leven bevindt. Laat de woorden van Steven Saro je omarmen en je ziel raken terwijl je je eigen pad bewandelt.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Aura

Het boek Aura is geschreven door Steven Saro. De oorspronkelijke releasedatum was 19 augustus 2022.

Het boek Aura is te koop als Hardcover.

Aura bestaat uit 88 pagina’s. 

Aura is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken