1. Engelse boeken
  2. Austerlitz

Austerlitz

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Austerlitz is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 448 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9780241984482. 

Specificaties Austerlitz

HoofdauteurW G Sebald
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum07 juni 2018

Omschrijving van Austerlitz

"Austerlitz is een aangrijpende roman van W.G. Sebald over het naoorlogse Europa. In 1939 wordt de vijfjarige Jacques Austerlitz met een Kindertransport naar Engeland gestuurd en bij pleegouders geplaatst. Dit kinderloze echtpaar wist al snel alle kennis over zijn identiteit uit het geheugen van de jongen en hij groeit op zonder enige kennis over zijn verleden. Later in zijn leven, na een carrière als architectuurhistoricus, wordt Austerlitz - die alle aanwijzingen die naar zijn afkomst kunnen leiden heeft vermeden - geconfronteerd met zijn verleden dat hem achtervolgt. Hij wordt gedwongen om te onderzoeken wat er vijftig jaar eerder is gebeurd. Austerlitz is het melancholische meesterwerk van W.G. Sebald. 'Betoverend, beklemmend en hartverscheurend tragisch. Er is eenvoudigweg geen andere schrijver die op hetzelfde niveau schrijft of denkt als Sebald' - Eileen Battersby, Irish Times 'Grootheid in de literatuur is nog steeds mogelijk' - John Banville, Irish Times, Boeken van het Jaar 'Een werk van overduidelijk genie' - Literary Review 'Een samensmelting van het mystieke en het solide ... Zijn kunst is een vorm van gerechtigheid - er kan naar mijn mening geen hoger doel zijn' - Evening Standard 'Verbluffend bekwaam; een kunstwerk' - The Times Literary Supplement 'Ik heb nog nooit zoiets gelezen.'" Deze nieuwe Nederlandse vertaling van Austerlitz be.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Austerlitz

Het boek Austerlitz is geschreven door W G Sebald. De oorspronkelijke releasedatum was 07 juni 2018.

Het boek Austerlitz is te koop als Paperback.

Austerlitz bestaat uit 448 pagina’s. 

Austerlitz is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken