1. Engelse boeken
  2. Beautiful Sad Eyes, Weary Waiting for Love

Beautiful Sad Eyes, Weary Waiting for Love

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Beautiful Sad Eyes, Weary Waiting for Love is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 416 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9781524885069. 

Specificaties Beautiful Sad Eyes, Weary Waiting for Love

Hoofdauteurr.h. Sin
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum09 november 2023

Omschrijving van Beautiful Sad Eyes, Weary Waiting for Love

"Prachtige Droevige Ogen, Vermoeid Wachtend op Liefde" is een tweedelige boekencollectie van bestsellerauteurs r.h. Sin en Robert M. Drake, die de dualiteit van het hart verkent om zich vast te klampen aan de duisternis terwijl het vecht om het licht te voelen. Dompel jezelf onder in de diepten van emotie terwijl je deze prachtige boeken ontdekt, waarin de verzen van r.h. Sin en Robert M. Drake samenkomen in een harmonieuze symfonie van gevoelens. "Prachtige Droevige Ogen, Vermoeid Wachtend op Liefde" neemt je mee op een ontroerende reis door de complexiteit van het menselijk hart. Deze collectie biedt een unieke kijk op de dualiteit van het leven, waarbij de donkere en lichte aspecten van liefde, verlies en verlangen worden verkend. De delicate en meeslepende schrijfstijl van beide auteurs zal je betoveren en je in staat stellen om je eigen emoties dieper te begrijpen. Ontdek de troost en schoonheid van de poëzie terwijl je je onderdompelt in de diepzinnige woorden van r.h. Sin en Robert M. Drake. "Prachtige Droevige Ogen, Vermoeid Wachtend op Liefde" is niet zomaar een boekencollectie, het is een emotionele reis die je hart zal raken en je zal doen verlangen naar meer.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Beautiful Sad Eyes, Weary Waiting for Love

Het boek Beautiful Sad Eyes, Weary Waiting for Love is geschreven door r.h. Sin. De oorspronkelijke releasedatum was 09 november 2023.

Het boek Beautiful Sad Eyes, Weary Waiting for Love is te koop als Paperback.

Beautiful Sad Eyes, Weary Waiting for Love bestaat uit 416 pagina’s. 

Beautiful Sad Eyes, Weary Waiting for Love is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken