1. Nederlandse boeken
  2. Behoed me niet

Behoed me niet

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Behoed me niet is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 80 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789493245372. 

Specificaties Behoed me niet

HoofdauteurAnne-Marije Maris
Taal               Nederlands
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum04 april 2022

Omschrijving van Behoed me niet

"Leven. We doen het allemaal, maar niemand van ons weet eigenlijk precies hoe het moet. We klooien maar wat aan en we proberen er allemaal op onze eigen manier het beste van te maken. Misschien is mijn manier niet jouw manier. Misschien maak ik keuzes die jij niet zou maken. En jazeker, ik maak fouten. Ik maak soms keuzes die achteraf toch niet goed voor me bleken te zijn. Heb ik daarmee gefaald? Of heb ik vooral geleerd? Fouten maken is niet alleen menselijk; fouten maken is zelfs noodzakelijk! Dus alsjeblieft, behoed me niet. Gun me mijn kansen om te falen. Te leren. Te groeien. Te leven. Over de auteur: Anne-Marije Maris (1980) studeerde Algemene Taalwetenschap en Logopedie. Na meer dan tien jaar werkzaam te zijn geweest als logopedist, onder meer in het speciaal onderwijs, gooide ze in 2017 het roer om. Ze startte Brievenbusgeluk, waarmee ze persoonlijke geluks- en troostmomentjes creëert in de vorm van kaarten, posters, gedichten en andere inspirerende cadeaus. Behoed me niet is de opvolger van haar succesvolle debuutbundel Kopje onder (2020) en Geef. In Behoed me niet neemt Anne-Marije Maris ons mee op een inspirerende reis door het leven vol met ups en downs. Met haar poëtische schrijfstijl weet ze de lezer te raken en te inspireren om ris.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Behoed me niet

Het boek Behoed me niet is geschreven door Anne-Marije Maris. De oorspronkelijke releasedatum was 04 april 2022.

Het boek Behoed me niet is te koop als Paperback.

Behoed me niet bestaat uit 80 pagina’s. 

Behoed me niet is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken