1. Engelse boeken
  2. Beowulf

Beowulf

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Beowulf is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 106 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9780571203765. 

Specificaties Beowulf

HoofdauteurSeamus Heaney
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum08 april 2002

Omschrijving van Beowulf

Beowulf, een meesterwerk uit de late eerste millennium, is een episch gedicht van de Angelsaksische cultuur en een klassieker in de Europese literatuur. Dit meesterwerk is nu beschikbaar in een nieuwe vertaling van Seamus Heaney, waarbij hij nauwgezet trouw blijft aan het originele gedicht, regel voor regel. Beowulf is een episch verhaal dat zich afspeelt in het oude Scandinavië, waar heldendaden, draken en mythische wezens tot leven komen. Het gedicht vertelt het verhaal van Beowulf, een dappere en moedige krijger die vecht tegen angstaanjagende monsters om zijn land en volk te beschermen. Seamus Heaney's vertaling brengt de rijke cultuur en de levendige personages van dit epische gedicht tot leven, terwijl hij de oorspronkelijke betekenis en schoonheid van het verhaal behoudt. Met zijn meeslepende en levendige taalgebruik neemt Beowulf je mee op een avontuurlijke reis door de Noordse mythologie en de heldhaftige daden van Beowulf zelf. Deze nieuwe vertaling van Seamus Heaney is een eerbetoon aan het originele werk en biedt een frisse kijk op dit tijdloze verhaal. Met Beowulf in handen kun je je onderdompelen in de wereld van epische gevechten, eer en moed, en genieten van de rijkdom van de Angelsaksische literatuur.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Beowulf

Het boek Beowulf is geschreven door Seamus Heaney. De oorspronkelijke releasedatum was 08 april 2002.

Het boek Beowulf is te koop als Paperback.

Beowulf bestaat uit 106 pagina’s. 

Beowulf is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken