1. Nederlandse boeken
  2. Bewijs van bewaring

Bewijs van bewaring

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Bewijs van bewaring is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 96 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789021462608. 

Specificaties Bewijs van bewaring

HoofdauteurIduna Paalman
Taal               Nederlands
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum27 september 2022

Omschrijving van Bewijs van bewaring

"Wat als je nu eens kon profiteren van het verhaal dat over jou gaat? Maak kennis met ons revolutionaire product: het Bewijs van Bewaring. Dit unieke item biedt jou de mogelijkheid om je persoonlijke verhaal om te zetten in tastbare waarde. Met het Bewijs van Bewaring wordt jouw levensverhaal een bron van inkomsten. Laat je inspireren door de kracht van jouw eigen woorden en creëer een nieuwe bron van financiële vrijheid. Vergeet het idee dat boeken alleen maar over jou gaan, want met dit product kun je er eindelijk geld aan verdienen. Het Bewijs van Bewaring is ontworpen om jouw verhaal te vereeuwigen en tegelijkertijd een nieuwe dimensie aan je leven te geven. Het is een uniek en persoonlijk document dat je kunt delen met anderen. Of je nu een schrijver bent die zijn werk wil beschermen of een persoon die zijn persoonlijke verhaal wil omzetten in een waardevol bezit, dit product biedt talloze mogelijkheden. Dus waar wacht je nog op? Neem de controle over je eigen verhaal en zet het om in iets waardevols met het Bewijs van Bewaring. Jouw verhaal is uniek en verdient het om gehoord en erkend te worden, en nu kan het zelfs financieel beloond worden! Ontdek de kracht van jouw woorden en laat je inspireren door de mogelijkheden die het Bewijs van Bewaring biedt.".

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Bewijs van bewaring

Het boek Bewijs van bewaring is geschreven door Iduna Paalman. De oorspronkelijke releasedatum was 27 september 2022.

Het boek Bewijs van bewaring is te koop als Paperback.

Bewijs van bewaring bestaat uit 96 pagina’s. 

Bewijs van bewaring is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken