1. Nederlandse boeken
  2. Bijgeluiden

Bijgeluiden

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Bijgeluiden is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 82 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789029587600. 

Specificaties Bijgeluiden

HoofdauteurHenk Ester
Taal               Nederlands
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum21 januari 2013

Omschrijving van Bijgeluiden

Bijgeluiden is een uniek product dat is gecreëerd door de getalenteerde dichter en redacteur Henk Ester. Met zijn achtergrond in geografie en filosofie heeft Ester een diepgaande kennis van de wereld om ons heen, en dit komt tot uiting in zijn werk. Bijgeluiden is het resultaat van zijn creatieve geest en zijn liefde voor het schrijven. Geboren in het bruisende Rotterdam, voelt Ester een sterke band met de stad en haar omgeving. Hij vindt inspiratie in de Maasvlakte, waar de kracht van het water en de dynamiek van de haven samenkomen. Ook trekt hij graag de duinen in, waar hij rust en sereniteit vindt in de natuur. Het is op deze plekken dat Ester zijn gedachten en gevoelens omzet in poëzie. Maar Ester is niet gebonden aan één locatie. Hij is een ware nomade, schrijvend in treinen en op pleinen. Hij laat zich leiden door zijn intuïtie en laat de omgeving zijn creatieve proces beïnvloeden. Het resultaat is Bijgeluiden, een meeslepende bundel van gedichten die de lezer meeneemt op een reis door verschillende landschappen en emoties. Met zijn scherpe observaties en zijn vermogen om de schoonheid in het alledaagse te vinden, weet Ester de lezer te raken en te inspireren. Met Bijgeluiden haalt u niet alleen een prachtig boek in huis, maar ook een stukje van de ziel van Henk Ester. Laat u betoveren door zijn woorden en laat de bijgel.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Bijgeluiden

Het boek Bijgeluiden is geschreven door Henk Ester. De oorspronkelijke releasedatum was 21 januari 2013.

Het boek Bijgeluiden is te koop als Paperback.

Bijgeluiden bestaat uit 82 pagina’s. 

Bijgeluiden is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken