1. Engelse boeken
  2. Bless the Daughter Raised by a Voice in Her Head

Bless the Daughter Raised by a Voice in Her Head

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Bless the Daughter Raised by a Voice in Her Head is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 96 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9781784743703. 

Specificaties Bless the Daughter Raised by a Voice in Her Head

HoofdauteurWarsan Shire
Taal               Engels
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum10 maart 2022

Omschrijving van Bless the Daughter Raised by a Voice in Her Head

"**GENOMINEERD VOOR DE FELIX DENNIS PRIJS VOOR BESTE EERSTE VERZAMELING 2022** **TE HOREN OP BBC RADIO 4** 'Warsan Shire is een buitengewoon getalenteerde dichteres wiens diep ontroerende gedichten op indringende wijze een stem geven aan het onuitgesprokene' Bernardine Evaristo 'Vitaal, ontroerend en moedig, dit is een debuut dat je niet mag missen' Guardian __________ Gedichten over migratie, vrouwelijkheid, trauma en veerkracht van de bekroonde Somalisch-Britse dichteres Warsan Shire, gevierd medewerker aan Beyoncé's Lemonade en Black Is King. Met haar eerste volledige poëziebundel introduceert Warsan Shire ons aan een meisje dat, in afwezigheid van een liefdevolle gids, haar eigen weg naar volwassenheid struikelend bewandelt. Puttend uit haar eigen leven en dat van geliefden, maar ook uit popcultuur en nieuwsberichten, vindt Shire levendige, unieke details in de ervaringen van vluchtelingen en immigranten, moeders en dochters, zwarte vrouwen en tienermeisjes. Dit zijn luidruchtige levens, vol van muziek en tranen en surahs. Dit zijn geurige levens, vol van bloed en parfum en jasmijn. Dit zijn veelkleurige levens, vol van maanlicht en kurkuma en kohl. De langverwachte bundel van." "Zegen de dochter opgevoed door een stem in haar hoofd" is een meeslepende.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Bless the Daughter Raised by a Voice in Her Head

Het boek Bless the Daughter Raised by a Voice in Her Head is geschreven door Warsan Shire. De oorspronkelijke releasedatum was 10 maart 2022.

Het boek Bless the Daughter Raised by a Voice in Her Head is te koop als Hardcover.

Bless the Daughter Raised by a Voice in Her Head bestaat uit 96 pagina’s. 

Bless the Daughter Raised by a Voice in Her Head is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken