1. Engelse boeken
  2. Blue Horses

Blue Horses

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Blue Horses is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 96 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9781472153746. 

Specificaties Blue Horses

HoofdauteurMary Oliver
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum05 april 2018

Omschrijving van Blue Horses

"Prijswinnend dichteres Mary Oliver, bekroond met de Pulitzerprijs, viert de schoonheid van de natuur in een verzameling die voor het eerst in het Verenigd Koninkrijk wordt gepubliceerd, samen met geselecteerde eerdere werken. Met haar meesterlijke pen neemt Oliver ons mee op een betoverende reis door de wonderen van de natuur, waarbij ze haar unieke vermogen om de ziel van het buitenleven te vangen, tentoonspreidt. Blue Horses, haar nieuwste meesterwerk, is doordrenkt met emotie en betovert lezers met haar diepgaande observaties en prachtige beeldspraak. In dit boek worden we getrakteerd op een exclusieve verzameling gedichten die de geest doen ontwaken en ons hart verwarmen. Oliver neemt ons mee op een reis door verre landschappen, waarbij ze ons betovert met haar levendige beschrijvingen van azuurblauwe paarden die galopperen over uitgestrekte velden. Elk woord is doordrenkt met een gevoel van verwondering en bewondering voor de natuurlijke wereld om ons heen. Blue Horses is een eerbetoon aan de kracht en schoonheid die we vinden in de eenvoudige geneugten van het leven, en roept een gevoel van diepe verbondenheid op met de natuurlijke wereld om ons heen. Als een van de meest gevierde dichters van onze tijd, heeft Mary Oliver haar stempel gedrukt op de wereld van de poëzie. Met Blue Horses brengt ze haar meesterschap naar nieuwe hoogten en betovert ze lezers met haar un.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Blue Horses

Het boek Blue Horses is geschreven door Mary Oliver. De oorspronkelijke releasedatum was 05 april 2018.

Het boek Blue Horses is te koop als Paperback.

Blue Horses bestaat uit 96 pagina’s. 

Blue Horses is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken