1. Engelse boeken
  2. Book of Longing

Book of Longing

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Book of Longing is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 240 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9780061125614. 

Specificaties Book of Longing

HoofdauteurLeonard Cohen
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum01 januari 2008

Omschrijving van Book of Longing

Van een van de grootste schrijvers, performers en meest gedurfde kunstenaars van onze tijd komt deze langverwachte nieuwe dichtbundel, als vervolg op Cohens veelgeprezen titel uit 1984, "Book of Mercy". Het "Book of Longing" neemt je mee op een intieme reis door de diepte van Cohen's ziel, waarin hij zijn verlangens, angsten en hoopvolle gedachten met ons deelt. Deze prachtige bundel bevat een verzameling van poëzie die recht uit het hart van Cohen lijkt te stromen. Zijn woorden raken je diep en nemen je mee naar een wereld vol emotie en introspectie. Met zijn kenmerkende stijl weet Cohen de perfecte balans te vinden tussen duisternis en licht, tussen pijn en schoonheid. Als extraatje bevat dit boek ook zeldzame illustraties van Cohen zelf, waardoor zijn gedichten nog meer tot leven komen. De combinatie van zijn meesterlijke woorden en prachtige tekeningen maakt van het "Book of Longing" een waar kunstwerk dat je keer op keer wilt herlezen en bewonderen. Voel de kracht van de poëzie en laat je meevoeren door de diepzinnige gedachten van Leonard Cohen in zijn meest recente meesterwerk, het "Book of Longing". Bereid je voor op een reis vol emotie, schoonheid en verlangen die je niet onberoerd zal laten.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Book of Longing

Het boek Book of Longing is geschreven door Leonard Cohen. De oorspronkelijke releasedatum was 01 januari 2008.

Het boek Book of Longing is te koop als Paperback.

Book of Longing bestaat uit 240 pagina’s. 

Book of Longing is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken