1. Engelse boeken
  2. Book of Mercy

Book of Mercy

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Book of Mercy is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 96 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9781786896865. 

Specificaties Book of Mercy

HoofdauteurLeonard Cohen
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum03 oktober 2019

Omschrijving van Book of Mercy

Het Boek van Genade is een van de meest geliefde dichtbundels van Leonard Cohen. Deze persoonlijke en krachtige verzameling heeft sinds de oorspronkelijke publicatie ruim dertig jaar geleden een grote populariteit verworven. Cohen, een meesterlijke woordkunstenaar, neemt de lezer mee op een emotionele reis door zijn diepste gedachten en gevoelens. Dit boek is een schatkist vol poëtische juweeltjes die de ziel raken en het hart verwarmen. Cohen's woorden weven een betoverend web van verlangen, liefde en verlies, waardoor de lezer wordt meegesleept in een wereld van emotie en inzicht. Met zijn karakteristieke stemgeluid en ongeëvenaarde gevoeligheid weet deze Canadese singer-songwriter de lezer te betoveren en te ontroeren. Het Boek van Genade is een tijdloze klassieker die zowel nieuwe lezers als liefhebbers van Cohen's werk zal bekoren. Deze herziene uitgave bevat extra gedichten en onthult nieuwe facetten van Cohen's artistieke genialiteit. Of je nu een trouwe fan bent of voor het eerst kennismaakt met zijn werk, dit boek zal je gegarandeerd betoveren met zijn diepgang, schoonheid en poëtische meesterschap.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Book of Mercy

Het boek Book of Mercy is geschreven door Leonard Cohen. De oorspronkelijke releasedatum was 03 oktober 2019.

Het boek Book of Mercy is te koop als Paperback.

Book of Mercy bestaat uit 96 pagina’s. 

Book of Mercy is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken