1. Nederlandse boeken
  2. Bordeauxreeks 65 De laatste tijd

Bordeauxreeks 65 De laatste tijd

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Bordeauxreeks 65 De laatste tijd is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 72 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789492519641. 

Specificaties Bordeauxreeks 65 De laatste tijd

HoofdauteurRien Vroegindeweij
Taal               Nederlands
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum01 september 2023

Omschrijving van Bordeauxreeks 65 De laatste tijd

Rien Vroegindeweij is een bekroonde dichter en schrijver die nu zijn nieuwste dichtbundel, Bordeauxreeks 65 De laatste tijd, presenteert. Met een indrukwekkende literaire carrière die teruggaat tot 1973, heeft Vroegindeweij een unieke stijl ontwikkeld die wordt gekenmerkt door helderheid, directheid en veelzijdigheid. De poëzie van Rien Vroegindeweij wordt geprezen om zijn onnadrukkelijke lyriek en krachtige karakter. Zijn gedichten hebben een weldadige directheid die nergens geforceerd aandoet. Ze zijn toegankelijk en brengen de lezer terug naar de wortel van de tijd. Maar er is meer. In elk gedicht plaatst Vroegindeweij subtiel en onontkoombaar een gebeurtenis, een anekdote of een gedachte op zijn plaats. En telkens voegt hij er iets aan toe dat de lezer blijft achtervolgen. Dit maakt zijn poëzie niet alleen uitermate fascinerend, maar ook wezenlijk. Bordeauxreeks 65 De laatste tijd is een nieuwe toevoeging aan het oeuvre van Rien Vroegindeweij en biedt een selectie van zijn gedichten uit de periode 1973-2009. Deze bundel belichaamt de unieke stijl en het talent van Vroegindeweij en neemt de lezer mee op een reis door zijn rijke literaire wereld. Ontdek de kracht en veelzijdigheid van zijn poëzie en laat je betoveren door de subtiele schoonheid van zijn woorden. Bordeaux.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Bordeauxreeks 65 De laatste tijd

Het boek Bordeauxreeks 65 De laatste tijd is geschreven door Rien Vroegindeweij. De oorspronkelijke releasedatum was 01 september 2023.

Het boek Bordeauxreeks 65 De laatste tijd is te koop als Hardcover.

Bordeauxreeks 65 De laatste tijd bestaat uit 72 pagina’s. 

Bordeauxreeks 65 De laatste tijd is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken