1. Nederlandse boeken
  2. Briefjes in je broodtrommel

Briefjes in je broodtrommel

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Briefjes in je broodtrommel is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 64 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789033803611. 

Specificaties Briefjes in je broodtrommel

HoofdauteurAnna De Swart
Taal               Nederlands
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum28 juni 2023

Omschrijving van Briefjes in je broodtrommel

Anna de Swart heeft haar jeugdige ervaringen met bemoedigende briefjes van haar moeder in haar broodtrommel omgezet in een prachtig boek genaamd "Briefjes in je broodtrommel". In dit boek neemt Anna je mee op een reis door de vier seizoenen, waarin haar gedichten verschillende aspecten van het leven belichten. Daarnaast daagt ze je uit om na te denken, te ontspannen en te luisteren, om de Bijbel te lezen en om actie te ondernemen. Dit boek is niet alleen voor degenen die samen met God door het leven reizen, maar ook voor degenen die hun weg naar Hem willen terugvinden. Anna's geloof in God is als een rode draad door haar leven geweven, en dit komt ook tot uiting in haar gedichten. Soms is het geloof expliciet aanwezig, maar vaak ook impliciet. Anna bidt dat haar gedichten je kunnen bemoedigen en inspireren. Anna de Swart is opgegroeid in een meertalige omgeving en heeft een grote passie voor taal en boeken. Ze houdt ook enorm van stilte, bij voorkeur in combinatie met de natuur. Deze liefde voor taal, boeken en rust is voelbaar in haar gedichten. Met "Briefjes in je broodtrommel" brengt Anna een uniek boek vol poëzie en inspiratie, dat je op elk moment van het jaar kunt openen voor een moment van bezinning en bemoediging.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Briefjes in je broodtrommel

Het boek Briefjes in je broodtrommel is geschreven door Anna De Swart. De oorspronkelijke releasedatum was 28 juni 2023.

Het boek Briefjes in je broodtrommel is te koop als Hardcover.

Briefjes in je broodtrommel bestaat uit 64 pagina’s. 

Briefjes in je broodtrommel is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken