1. Nederlandse boeken
  2. Broze aarde

Broze aarde

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Broze aarde is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 48 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789057592645. 

Specificaties Broze aarde

HoofdauteurAntjie Krog
Taal               Nederlands
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum16 januari 2020

Omschrijving van Broze aarde

Broze aarde is een uniek kunstwerk dat de poëtische geest van Antjie Krog weerspiegelt. Deze bekroonde dichteres neemt je mee op een emotionele reis door haar woorden die zowel je hart raken als je zintuigen prikkelen. Met haar kenmerkende stem brengt ze een krachtige boodschap over de fragiliteit van de aarde en ons collectieve verantwoordelijkheidsgevoel. Deze prachtige tweetalige uitgave is een primeur in de wereldliteratuur. Het brengt de nieuwste creatie van Antjie Krog tot leven: een mis gewijd aan de kwetsbare aarde. Deze mis gaat verder dan religie en spreekt tot ons allemaal, ongeacht onze achtergrond of overtuigingen. Het is een hoogmis die het universum omarmt en ons oproept om zorg te dragen voor onze planeet. Met Broze aarde voegt Antjie Krog een nieuwe dimensie toe aan haar indrukwekkende oeuvre. Haar woorden zullen je betoveren en je bewust maken van de kostbaarheid van onze wereld. Dit kunstwerk is een must-have voor liefhebbers van poëzie en voor iedereen die zich inzet voor een duurzame toekomst. Laat je meeslepen door de krachtige emoties en de diepgaande boodschap van Antjie Krog en sta stil bij de broosheid van onze aarde.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Broze aarde

Het boek Broze aarde is geschreven door Antjie Krog. De oorspronkelijke releasedatum was 16 januari 2020.

Het boek Broze aarde is te koop als Hardcover.

Broze aarde bestaat uit 48 pagina’s. 

Broze aarde is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken