1. Nederlandse boeken
  2. Brutopia

Brutopia

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Brutopia is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 288 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789403144306. 

Specificaties Brutopia

HoofdauteurPascal Verbeken
Taal               Nederlands
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum29 april 2019

Omschrijving van Brutopia

"Brutopia is een ode aan de verborgen kant van Brussel, de stad die zowel bewonderd als verguisd wordt. Dit product neemt je mee op een ontdekkingsreis naar de utopieën en experimenten die deze stad herbergt. Brussel, vaak bestempeld als een hel, heeft echter ook een andere kant. Het is een broedplaats voor visionairen die dromen van een betere wereld. Met Brutopia willen we de wereld laten zien dat Brussel meer is dan alleen maar verval en bureaucratie. Het is een stad waar grote ideeën tot leven komen. Denk aan Karl Marx en zijn Communistisch Manifest, dat hier zijn oorsprong vond. Maar ook salafisten die hier hun religieuze heilstaat willen vestigen en de Europese Unie, die hier werkt aan het meest ambitieuze politieke project sinds de Tweede Wereldoorlog. Maar Brussel is niet alleen een plek voor politieke idealen. Het is ook een toevluchtsoord geweest voor kunstenaars en dromers. Charles Baudelaire, de grootste hater van Brussel, vond hier zijn inspiratie. Met Brutopia willen we deze unieke mix van idealen en creativiteit vastleggen. Onze producten zijn een eerbetoon aan de stad die sommige dromen heeft veranderd en andere heeft laten sneuvelen op de kasseien van Brussel. Ontdek de verborgen schoonheid van Brussel met Brutopia.".

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Brutopia

Het boek Brutopia is geschreven door Pascal Verbeken. De oorspronkelijke releasedatum was 29 april 2019.

Het boek Brutopia is te koop als Paperback.

Brutopia bestaat uit 288 pagina’s. 

Brutopia is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken