1. Engelse boeken
  2. By Grand Central Station I Sat Down and Wept

By Grand Central Station I Sat Down and Wept

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. By Grand Central Station I Sat Down and Wept is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 160 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9780008610005. 

Specificaties By Grand Central Station I Sat Down and Wept

HoofdauteurElizabeth Smart
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum13 april 2023

Omschrijving van By Grand Central Station I Sat Down and Wept

In "By Grand Central Station I Sat Down and Wept", neemt Elizabeth Smart ons mee op een meeslepende reis door haar intense liefdesaffaire met de dichter George Barker. Deze gepassioneerde fictieve weergave van hun relatie is door Angela Carter beschreven als 'Als Madame Bovary getroffen door de bliksem... Een meesterwerk'. Smart's woorden nemen ons mee naar de diepste emoties en verlangens die voortkomen uit een verboden liefde. Haar verhaal is doordrenkt van hartstocht, verlangen en een drang naar vrijheid. Ze dompelt ons onder in een wereld vol intense emoties, waarbij ze haar eigen ervaringen verweeft met poëzie en literaire elegantie. "By Grand Central Station I Sat Down and Wept" is een boeiende roman die je raakt tot in de kern van je ziel. Het is een meesterwerk dat je meesleept in een tumultueuze liefdesgeschiedenis, vol passie en de strijd tussen verstand en hart. Laat je betoveren door Smart's intense schrijfstijl en voel de emoties tot in elke vezel van je lichaam. Dit boek zal je hart veroveren en je verlangen naar meer literaire meesterwerken aanwakkeren.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over By Grand Central Station I Sat Down and Wept

Het boek By Grand Central Station I Sat Down and Wept is geschreven door Elizabeth Smart. De oorspronkelijke releasedatum was 13 april 2023.

Het boek By Grand Central Station I Sat Down and Wept is te koop als Paperback.

By Grand Central Station I Sat Down and Wept bestaat uit 160 pagina’s. 

By Grand Central Station I Sat Down and Wept is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken