1. Engelse boeken
  2. Calling a Wolf a Wolf

Calling a Wolf a Wolf

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Calling a Wolf a Wolf is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 112 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9780141987972. 

Specificaties Calling a Wolf a Wolf

HoofdauteurKaveh Akbar
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum01 februari 2018

Omschrijving van Calling a Wolf a Wolf

"A POETRY BOOK SOCIETY RECOMMENDATION Kort op de shortlist voor de Felix Dennis Prijs voor Beste Eerste Collectie 2018 kon ik niet verantwoordelijk gehouden worden voor verlangen dat helemaal niet vast te houden was. Het volgen van de vreugdes en pijnen van het pad van verslaving, en worstelend met verlangen, erfenis en geloof, is "Calling a Wolf a Wolf" het donker weelderige debuut van prijswinnend dichter Kaveh Akbar. Dit zijn krachtige, intieme gedichten van dorst: naar alcohol, naar andere lichamen, naar kennis en naar het leven. 'De worsteling vanaf de late jeugd, met en zonder God, pijn, verdovende middelen en liefde, is een kwelling die zelden met zoveel volharding, eloquentie en passie wordt vastgelegd als je zult vinden in deze verzameling' FANNY HOWE 'Boeiend...vreemd...altijd mooi' ROXANE GAY, AUTEUR VAN BAD FEMINIST EN HONGER 'Echt briljant' JOHN GREEN, AUTEUR VAN THE FAULT IN OUR STARS 'Een adembenemende toevoeging aan het repertoire van verslavingsliteratuur' PUBLISHERS WEEKLY (STERRENRECENSIE)." "Dit is geen gewone poëziebundel. "Calling a Wolf a Wolf" neemt je mee op een onvergetelijke reis door de diepste verlangens en beproevingen van het menselijk bestaan. Kaveh Akbar weet met zijn verbluffende taalgebruik en zijn vermogen om de le.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Calling a Wolf a Wolf

Het boek Calling a Wolf a Wolf is geschreven door Kaveh Akbar. De oorspronkelijke releasedatum was 01 februari 2018.

Het boek Calling a Wolf a Wolf is te koop als Paperback.

Calling a Wolf a Wolf bestaat uit 112 pagina’s. 

Calling a Wolf a Wolf is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken