1. Engelse boeken
  2. Climate

Climate

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Climate is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 346 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9798218082512. 

Specificaties Climate

HoofdauteurWhitney Hanson
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum10 november 2022

Omschrijving van Climate

Het enige constante in het leven is verandering. Climate is een reis waarin je verandering zowel intern als extern omarmt. Het leidt je door alle weersomstandigheden waar je mee te maken krijgt. Van hartzeer tot de stormen die je in je hoofd creëert, Climate herinnert je eraan om de zon, de storm en de regen te omarmen. Het benadrukt vooral de schoonheid, waarde en constantheid van verandering. Climate is niet zomaar een product, het is een filosofie. Het is een herinnering aan het feit dat het leven vol ups en downs zit, en dat het enige dat constant is, verandering is. Met Climate aan je zijde, word je aangemoedigd om elke uitdaging te omarmen en te zien als een kans om te groeien. Of je nu te maken hebt met persoonlijke tegenslagen of interne strijd, Climate helpt je om door de storm te navigeren en de schoonheid te vinden in elke verandering. Dit unieke product is ontworpen om je te begeleiden op je reis naar zelfontdekking en persoonlijke groei. Het herinnert je eraan dat verandering niet iets is om bang voor te zijn, maar iets om te omarmen en te waarderen. Met Climate aan je zijde, zul je merken dat je sterker wordt, veerkrachtiger en meer in staat om de uitdagingen van het leven het hoofd te bieden. Dus ga op avontuur met Climate en laat je inspireren door de kracht van verandering.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Climate

Het boek Climate is geschreven door Whitney Hanson. De oorspronkelijke releasedatum was 10 november 2022.

Het boek Climate is te koop als Paperback.

Climate bestaat uit 346 pagina’s. 

Climate is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken