1. Engelse boeken
  2. Collected Poemsh Parallel Greek Text

Collected Poemsh Parallel Greek Text

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Collected Poemsh Parallel Greek Text is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 238 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9780199555956. 

Specificaties Collected Poemsh Parallel Greek Text

HoofdauteurC.P. Cavafy
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum09 oktober 2008

Omschrijving van Collected Poemsh Parallel Greek Text

Deze bundel presenteert de meest authentieke Griekse tekst van Cavafy's 154 geautoriseerde gedichten die ooit zijn gepubliceerd, samen met een nieuwe Engelse vertaling die het accent en ritme van de individuele stem van de dichter overbrengt. In deze prachtige uitgave, genaamd "Collected Poems: Parallel Greek Text", worden lezers meegenomen op een betoverende literaire reis door het werk van de beroemde Griekse dichter Konstantinos Cavafy. Met zorgvuldig gekozen woorden en zinnen weet Cavafy de lezer te raken met zijn unieke stemgeluid. Deze unieke editie bevat niet alleen de originele Griekse tekst van Cavafy's gedichten, maar ook een nieuwe Engelse vertaling die de diepte en nuances van zijn werk behoudt. Hierdoor kunnen lezers, ongeacht hun taal, de schoonheid van Cavafy's poëzie ervaren en de betekenis achter zijn woorden ontdekken. "Collected Poems: Parallel Greek Text" is niet zomaar een verzameling gedichten, maar een eerbetoon aan de erfenis van een van de grootste Griekse dichters. Het boek biedt een zeldzame kans om dieper in de gedachtenwereld van Cavafy te duiken en zijn meesterwerken in een nieuw licht te zien. Of je nu een liefhebber bent van Griekse literatuur of gewoon op zoek bent naar een poëtische reis vol emotie en verbeelding, deze bundel zal je zeker betoveren en inspireren.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Collected Poemsh Parallel Greek Text

Het boek Collected Poemsh Parallel Greek Text is geschreven door C.P. Cavafy. De oorspronkelijke releasedatum was 09 oktober 2008.

Het boek Collected Poemsh Parallel Greek Text is te koop als Paperback.

Collected Poemsh Parallel Greek Text bestaat uit 238 pagina’s. 

Collected Poemsh Parallel Greek Text is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken