1. Engelse boeken
  2. Come Close

Come Close

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Come Close is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 64 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9780141398693. 

Specificaties Come Close

HoofdauteurSappho
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum26 februari 2015

Omschrijving van Come Close

Maak je klaar om op een adembenemende reis te gaan met "Come Close". Deze betoverende collectie neemt je mee op avontuur, van een ballonvaart over het Victoriaanse Londen tot een bloementuin in Japan. Maar dat is nog niet alles! Je zult ook betoverd worden door de prachtige landschappen van Tierra del Fuego, het 16e-eeuwse Californië en de Russische steppe. Deze unieke verzameling bevat verhalen die zowel lyrisch als meedogenloos zijn, epische en intieme gedichten, satirische en inspirerende essays, en ideeën die het leven van miljoenen mensen hebben gevormd. Elk woord is zorgvuldig gekozen om je verbeelding te prikkelen en je mee te nemen naar verre oorden en magische tijden. Of je nu een liefhebber bent van literatuur, poëzie, geschiedenis of gewoon op zoek bent naar een nieuwe bron van inspiratie, "Come Close" biedt voor elk wat wils. Laat je meevoeren door de woorden en ontdek een wereld vol avontuur, emotie en schoonheid. Voel de opwinding van het verkennen van onbekende werelden en het ontdekken van nieuwe perspectieven. Kom dichterbij en laat je verrassen door deze buitengewone verzameling die je hart zal veroveren.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Come Close

Het boek Come Close is geschreven door Sappho. De oorspronkelijke releasedatum was 26 februari 2015.

Het boek Come Close is te koop als Paperback.

Come Close bestaat uit 64 pagina’s. 

Come Close is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken