1. Engelse boeken
  2. Complete Works William Shakespeare

Complete Works William Shakespeare

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Complete Works William Shakespeare is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 1280 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9781435154476. 

Specificaties Complete Works William Shakespeare

HoofdauteurWilliam Shakespeare
Taal               Engels
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum19 oktober 2015

Omschrijving van Complete Works William Shakespeare

Hamlet. Romeo en Julia. Hendrik V. Macbeth. Een Midzomernachtsdroom. Koning Lear. Liefhebbers van literatuur zullen deze direct herkennen als signatuurwerken van William Shakespeare. De Complete Werken van William Shakespeare verzamelt alle zevenendertig onsterfelijke komedies, tragedies en historische toneelstukken van de Bard in een prachtige editie. Deze verzameling is een ware schat voor elke liefhebber van Shakespeare. De diepgaande emoties, complexe personages en meeslepende verhalen komen tot leven in dit meesterwerk. Of je nu een ervaren lezer bent of net begint met het verkennen van het werk van Shakespeare, deze complete verzameling biedt voor elk wat wils. De prachtige editie van de Complete Werken van William Shakespeare is niet alleen een genot voor het oog, maar ook voor de geest. Elk toneelstuk is zorgvuldig vertaald en bevat uitgebreide voetnoten die de lezer begeleiden door de rijke wereld van Shakespeare. Daarnaast bevat deze editie ook een uitgebreide inleiding die de context en betekenis van elk werk belicht. Met de Complete Werken van William Shakespeare haal je een tijdloze klassieker in huis die je steeds opnieuw kunt herontdekken. Laat je betoveren door de magie van Shakespeare's woorden en dompel je onder in de diepe menselijke emoties die zijn werk zo uniek maken. Een must-have voor elke literatuurliefhebber en een prachtig cadeau voor jezelf of een geliefde.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Complete Works William Shakespeare

Het boek Complete Works William Shakespeare is geschreven door William Shakespeare. De oorspronkelijke releasedatum was 19 oktober 2015.

Het boek Complete Works William Shakespeare is te koop als Hardcover.

Complete Works William Shakespeare bestaat uit 1280 pagina’s. 

Complete Works William Shakespeare is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken