1. Engelse boeken
  2. Conference Of The Birds

Conference Of The Birds

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Conference Of The Birds is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 240 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9780140444346. 

Specificaties Conference Of The Birds

HoofdauteurFarid Ud Attar
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum29 maart 1984

Omschrijving van Conference Of The Birds

"Mantiq al-tayr" (de conferentie van de vogels) is een meeslepende allegorie met talloze zijsporen. Het beschrijft hoe alle vogels (menselijke zielen) op zoek gaan naar de Simurgh (het opperwezen). Bijna alle vogels sterven op hun reis, waardoor de overlevenden beseffen dat zijzelf de Simurgh zijn. Deze prachtige roman, geschreven door Farid ud-Din Attar, neemt je mee op een mystieke reis vol symboliek en diepgang. Het verhaal van "Mantiq al-tayr" is doordrenkt van poëzie en filosofische gedachten, waardoor het je verbeelding prikkelt en je geest voedt. In deze nieuwe uitgave van "Mantiq al-tayr" worden de rijke details van het originele werk verrijkt met nieuwe inzichten en interpretaties. Elk hoofdstuk onthult een nieuwe laag van betekenis en nodigt je uit om dieper in de symboliek van de vogels en hun zoektocht naar verlichting te duiken. Laat je meevoeren door de prachtige woorden en beelden van "Mantiq al-tayr" en ontdek de verborgen schatten die deze tijdloze klassieker te bieden heeft. Het is een boek dat je niet alleen leest, maar dat je ervaart en voelt tot in je ziel. Bereid je voor op een avontuur vol wijsheid en zelfontdekking, terwijl je jezelf verliest in de betoverende wereld van de vogels en hun zoektocht naar de waarheid.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Conference Of The Birds

Het boek Conference Of The Birds is geschreven door Farid Ud Attar. De oorspronkelijke releasedatum was 29 maart 1984.

Het boek Conference Of The Birds is te koop als Paperback.

Conference Of The Birds bestaat uit 240 pagina’s. 

Conference Of The Birds is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken