1. Nederlandse boeken
  2. Daar ben je

Daar ben je

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Daar ben je is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 32 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789045124803. 

Specificaties Daar ben je

HoofdauteurHans Hagen
Taal               Nederlands
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum07 oktober 2020

Omschrijving van Daar ben je

"Daar ben je" is een uniek en ontroerend poëzie-prentenboek dat perfect is voor ouders die hun kinderen willen koesteren gedurende het eerste jaar van hun leven. Met 12 prachtige prenten en 12 bijpassende gedichten, neemt dit boek je mee op een emotionele reis door de eerste 12 maanden van je baby. In dit boek beleef je alle ups en downs van het ouderschap, van de vreugde van het verschonen van luiers tot de slapeloze nachten vol krampjes. Je zult de tederheid voelen terwijl je je kleintje in de box ziet spelen en de liefde die je voelt wanneer je samen knuffelt. Maar ook de momenten van verwondering die kunnen omslaan in wanhoop of overweldigend geluk. Het is werkelijk verbazingwekkend hoeveel er kan veranderen in zo'n korte tijd. Dit boek vangt al deze emoties en momenten van het eerste jaar van je baby op een prachtige manier. Het is een waardevol bezit dat je keer op keer kunt herlezen en koesteren als een kostbare herinnering aan deze bijzondere tijd.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Daar ben je

Het boek Daar ben je is geschreven door Hans Hagen. De oorspronkelijke releasedatum was 07 oktober 2020.

Het boek Daar ben je is te koop als Hardcover.

Daar ben je bestaat uit 32 pagina’s. 

Daar ben je is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken