1. Nederlandse boeken
  2. Dankzij de dingen

Dankzij de dingen

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Dankzij de dingen is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 39 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789028207240. 

Specificaties Dankzij de dingen

HoofdauteurRutger Kopland
Taal               Nederlands
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum01 januari 1989

Omschrijving van Dankzij de dingen

"Dankzij de dingen" is een meesterwerk van Rutger Kopland, een bekende en geliefde Nederlandse dichter. Deze bundel, die in 1985 voor het eerst verscheen, is een verzameling van prachtige gedichten die de lezers meenemen op een emotionele reis. Het boek heeft al acht drukken gehad en is in 2006 opgenomen in de Verzamelde gedichten van de auteur. Deze bijzondere bundel begint met een indrukwekkend portret van Geert van Oorschot, de uitgever van Rutger Kopland. Dit portret zet meteen de toon voor de rest van de gedichten. Dankzij de dingen neemt de lezers mee in de diepe gedachtewereld van de dichter en verkent thema's als liefde, verlies, de natuur en de betekenis van het leven. De gedichten zijn doordrenkt van emotie en laten de lezers nadenken over hun eigen ervaringen en gevoelens. Met zijn unieke schrijfstijl en diepgaande inzichten weet Rutger Kopland de lezers te raken en te inspireren. Zijn gedichten zijn als een spiegel die reflecteert op de menselijke ervaring en ons uitnodigt om stil te staan bij de schoonheid en complexiteit van het leven. "Dankzij de dingen" is een tijdloze bundel die de ware essentie van poëzie belichaamt en een onuitwisbare indruk achterlaat.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Dankzij de dingen

Het boek Dankzij de dingen is geschreven door Rutger Kopland. De oorspronkelijke releasedatum was 01 januari 1989.

Het boek Dankzij de dingen is te koop als Paperback.

Dankzij de dingen bestaat uit 39 pagina’s. 

Dankzij de dingen is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken