1. Nederlandse boeken
  2. Dat alles over liefde gaat

Dat alles over liefde gaat

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Dat alles over liefde gaat is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is . 

Specificaties Dat alles over liefde gaat

Hoofdauteur
Taal               Nederlands
Bindwijze
Oorspronkelijke releasedatum

Omschrijving van Dat alles over liefde gaat

2023 is een bijzonder jaar voor Bart Moeyaert, want het markeert zijn veertigjarig jubileum als schrijver. In 1983 maakte hij zijn debuut met de jeugdroman "Duet met valse noten". Om dit heuglijke moment te vieren, hebben we een aantal feestelijke uitgaven gepland, waarbij zijn poëzie absoluut niet mag ontbreken. De gedichten vormen namelijk een warm en kloppend hart in zijn rijke oeuvre. Van "Verzamel de liefde" tot het Boekenweekgedicht 'Kortom', liefde is de rode draad die door al zijn gedichten heen loopt. Het is dan ook geen verrassing dat lezers van alle leeftijden zijn gedichten enorm waarderen. Sterker nog, er zijn inmiddels al meer dan 50.000 bundels verkocht! Deze bijzondere bundel, genaamd "Dat alles over liefde gaat", is een absolute must-have voor iedereen die van poëzie en liefde houdt. Laat je meeslepen door de prachtige woorden en ontdek de diepere betekenis achter de emoties die liefde met zich meebrengt. Met zijn unieke schrijfstijl weet Bart Moeyaert je keer op keer te raken en te verrassen. Dompel jezelf onder in zijn poëtische wereld en laat de liefde in al haar facetten op je inwerken.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Dat alles over liefde gaat

Het boek Dat alles over liefde gaat is geschreven door . De oorspronkelijke releasedatum was .

Het boek Dat alles over liefde gaat is te koop als .

Dat alles over liefde gaat bestaat uit pagina’s. 

Dat alles over liefde gaat is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken