1. Nederlandse boeken
  2. Dauwdruppels 100 Haiku

Dauwdruppels 100 Haiku

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Dauwdruppels 100 Haiku is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is . 

Specificaties Dauwdruppels 100 Haiku

Hoofdauteur
Taal               Nederlands
Bindwijze
Oorspronkelijke releasedatum

Omschrijving van Dauwdruppels 100 Haiku

Dauwdruppels 100 Haiku neemt je mee op een reis door de betoverende wereld van de Japanse poëzie. Met zijn uitstekende en indrukwekkende Haiku's, die zijn geïnspireerd door de beroemde Japanse dichter Naoshi Koriyama, betovert dit boek elke liefhebber van poëzie. Deze internationale uitgave is beschikbaar in vijf talen en omarmt de schoonheid van de natuur in al haar facetten. Ontdek de eenvoudige maar diepgaande emoties die worden uitgedrukt in de Haiku's, die zorgvuldig zijn vertaald naar het Nederlands, Japans, Engels, Spaans en Italiaans. Daarnaast bevat Dauwdruppels 100 Haiku een unieke toevoeging - een prachtig beeld van waterlelies die de regen met open armen ontvangen. Dit visuele element voegt een extra dimensie toe aan de poëzie en neemt je mee naar een wereld waarin natuur en woorden samenkomen. Geniet van de rustgevende sfeer die deze bundel uitstraalt en laat je betoveren door de kracht van de Haiku's.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Dauwdruppels 100 Haiku

Het boek Dauwdruppels 100 Haiku is geschreven door . De oorspronkelijke releasedatum was .

Het boek Dauwdruppels 100 Haiku is te koop als .

Dauwdruppels 100 Haiku bestaat uit pagina’s. 

Dauwdruppels 100 Haiku is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken