1. Nederlandse boeken
  2. De afgescheiden roos

De afgescheiden roos

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. De afgescheiden roos is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 170 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789029532358. 

Specificaties De afgescheiden roos

HoofdauteurPablo Neruda
Taal               Nederlands
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum

Omschrijving van De afgescheiden roos

De afgescheiden roos is veel meer dan alleen maar een boek met poëzie van de legendarische Pablo Neruda. Het is een meesterwerk dat de lezer meeneemt op een betoverende reis door de diepste emoties en verlangens van de menselijke ziel. Elke zin en elk woord is zorgvuldig vertaald door de getalenteerde Barber van de Pol, waardoor de krachtige boodschap van Neruda op indrukwekkende wijze wordt overgebracht. Dompel jezelf onder in de prachtige wereld van de poëzie terwijl je bladzijde na bladzijde de mooiste gedichten ontdekt. De afgescheiden roos is een verzameling van de meest ontroerende, romantische en intense gedichten die ooit geschreven zijn. Van het vurige verlangen naar de liefde tot de pijn van het verlies, Neruda weet met zijn woorden de diepste emoties te raken en de lezer in vervoering te brengen. Met de afgescheiden roos haal je niet alleen een boek in huis, maar een kunstwerk dat je hart zal veroveren. Laat je meevoeren door de prachtige taal en de diepgaande betekenissen die in elke regel verborgen liggen. Dit boek is een must-have voor elke poëzieliefhebber en een perfect cadeau voor iedereen die op zoek is naar een diepere verbinding met de schoonheid van taal.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over De afgescheiden roos

Het boek De afgescheiden roos is geschreven door Pablo Neruda. De oorspronkelijke releasedatum was .

Het boek De afgescheiden roos is te koop als Paperback.

De afgescheiden roos bestaat uit 170 pagina’s. 

De afgescheiden roos is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken