1. Nederlandse boeken
  2. De gemene moord op Muggemietje

De gemene moord op Muggemietje

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. De gemene moord op Muggemietje is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 80 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789025878924. 

Specificaties De gemene moord op Muggemietje

HoofdauteurTed van Lieshout
Taal               Nederlands
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum01 april 2020

Omschrijving van De gemene moord op Muggemietje

De gemene moord op Muggemietje is een verbluffende en intrigerende whodunnit in dichtvorm die je meeneemt op een spannende reis naar de duistere wereld van moord en mysterie. Met Ted van Lieshout's meesterlijke pen als gids, word je ondergedompeld in een ingenieus verhaal waarin een boek de hoofdrol speelt. In deze nieuwe versie van De gemene moord op Muggemietje worden de lezers getrakteerd op een nog meeslepender en interactievere ervaring. Het boek nodigt je uit om deel te nemen aan het onderzoek en de puzzel op te lossen door middel van verborgen aanwijzingen en raadselachtige gedichten. Met elke pagina ontvouwt zich een nieuwe wending in het verhaal, waarbij je jezelf constant afvraagt: wie heeft Muggemietje vermoord? Daarnaast bevat deze speciale editie van De gemene moord op Muggemietje ook extra bonusmateriaal, zoals achtergrondinformatie over de personages en exclusieve illustraties die de sfeer van het verhaal versterken. Stap in de schoenen van een detective en ga op zoek naar de waarheid achter de gemene moord op Muggemietje. Durf jij de uitdaging aan te gaan en de dader te ontmaskeren?

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over De gemene moord op Muggemietje

Het boek De gemene moord op Muggemietje is geschreven door Ted van Lieshout. De oorspronkelijke releasedatum was 01 april 2020.

Het boek De gemene moord op Muggemietje is te koop als Hardcover.

De gemene moord op Muggemietje bestaat uit 80 pagina’s. 

De gemene moord op Muggemietje is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken