1. Nederlandse boeken
  2. De goddelijke komedie

De goddelijke komedie

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. De goddelijke komedie is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 600 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789026349263. 

Specificaties De goddelijke komedie

HoofdauteurDante Alighieri
Taal               Nederlands
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum26 maart 2019

Omschrijving van De goddelijke komedie

De goddelijke komedie, geschreven door Dante Alighieri, is een episch meesterwerk dat de lezer meeneemt op een onvergetelijke reis door de hel, het vagevuur en uiteindelijk de hemel. Dit meeslepende verhaal, geschreven in de veertiende eeuw, neemt je mee op een reis vol mysterie, avontuur en spirituele verlichting. In dit meesterwerk mengt Dante op meesterlijke wijze mythologie, geschiedenis en zijn eigen verbeelding. De lezer wordt ondergedompeld in een wereld vol kleurrijke personages, van de beroemde dichters uit de oudheid tot de zondaars die hun straf ondergaan in de hel. Het verhaal is doordrenkt van symboliek en allegorieën, waardoor de lezer wordt uitgedaagd om dieper na te denken over de betekenis van het leven en de menselijke conditie. De goddelijke komedie is niet alleen een literair meesterwerk, maar ook een reis van zelfontdekking. Terwijl de hoofdpersoon Dante zijn weg baant door de drie rijken, reflecteert hij op zijn eigen fouten en zonden, en leert hij belangrijke lessen over verlossing en vergeving. Dit epische gedicht is een tijdloze allegorie die nog steeds relevant is in de moderne tijd en de lezer inspireert om na te denken over hun eigen spirituele reis.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over De goddelijke komedie

Het boek De goddelijke komedie is geschreven door Dante Alighieri. De oorspronkelijke releasedatum was 26 maart 2019.

Het boek De goddelijke komedie is te koop als Paperback.

De goddelijke komedie bestaat uit 600 pagina’s. 

De goddelijke komedie is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken