1. Nederlandse boeken
  2. De Hemel Is Van Korte Duur

De Hemel Is Van Korte Duur

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. De Hemel Is Van Korte Duur is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 703 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789023428862. 

Specificaties De Hemel Is Van Korte Duur

HoofdauteurT. Marugg
Taal               Nederlands
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum30 januari 2009

Omschrijving van De Hemel Is Van Korte Duur

De Hemel Is Van Korte Duur is een verzameling van het complete oeuvre van de beroemde Antilliaanse schrijver Tip Marugg. Deze romanbundel bevat niet alleen zijn drie meest indrukwekkende romans, Weekendpelgrimage, In de straten van Tepalka en De morgen loeit weer aan, maar ook een verzameling van zijn krantenartikelen, recensies en beschouwingen. Hierdoor krijg je niet alleen een diepgaand inzicht in zijn literaire poëtica, maar ook in zijn kritische blik op de samenleving. Maar dat is niet alles. Het boek bevat ook een selectie van Marugg's poëzie. Van zijn vroege werk Afschuw van Licht. Gedichten 1946-1951 tot aan zijn verspreid gepubliceerde en niet gepubliceerde gedichten, allemaal zijn ze samengebracht in deze prachtige bundel. Wat opvalt in al deze disciplines is de precieze, heldere en poëtische taal die Marugg hanteert. Zijn woorden zijn als schilderijen, met elk gedicht en elk woord zorgvuldig gekozen om emoties en beelden op te roepen bij de lezer. Met De Hemel Is Van Korte Duur krijg je niet alleen de kans om te genieten van Marugg's meesterwerken, maar ook om zijn veelzijdigheid als schrijver te ontdekken. Of je nu een liefhebber bent van romans, poëzie of kritische beschouwingen, dit boek biedt voor elk wat wils. Duik in de wereld van Tip Marugg en laat je betoveren door zijn prachtige ta.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over De Hemel Is Van Korte Duur

Het boek De Hemel Is Van Korte Duur is geschreven door T. Marugg. De oorspronkelijke releasedatum was 30 januari 2009.

Het boek De Hemel Is Van Korte Duur is te koop als Hardcover.

De Hemel Is Van Korte Duur bestaat uit 703 pagina’s. 

De Hemel Is Van Korte Duur is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken