1. Nederlandse boeken
  2. De introductie van het plot

De introductie van het plot

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. De introductie van het plot is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 80 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789493256460. 

Specificaties De introductie van het plot

HoofdauteurFrank Keizer
Taal               Nederlands
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum21 april 2022

Omschrijving van De introductie van het plot

Hoe kunnen we een einde maken aan de exploitatie die het kapitalisme op onze lichamen en de aarde pleegt? Wat kunnen we van elkaar leren om beter voor onze gedeelde wereld te zorgen? Met De introductie van het plot brengt Frank Keizer een opwindende oefening in collectief denken. Hij neemt de lezer mee op een avontuurlijke reis door de geschiedenis, die ons dwingt om opnieuw naar het verleden te kijken en ons voor te bereiden op een andere toekomst: een toekomst die niet draait om verovering en uitputting van de aarde, maar om vrede en herstel. In dit boek worden belangrijke vragen gesteld en worden nieuwe inzichten gedeeld. Keizer daagt ons uit om onze kennis en ervaringen te delen en samen na te denken over duurzaamheid en het behoud van onze planeet. Door middel van boeiende verhalen en intrigerende anekdotes worden we meegenomen op een reis die ons bewust maakt van de schade die het kapitalisme heeft aangericht en ons aanspoort om samen te werken aan een betere toekomst. De introductie van het plot is niet zomaar een boek, het is een krachtig pleidooi voor verandering en een inspiratiebron voor iedereen die zich inzet voor een duurzame wereld. Het is een uitnodiging om deel te nemen aan het collectieve denken en actie te ondernemen om de roofbouw op onze lichamen en de aarde te stoppen. Met dit boek in handen kunnen we samen streven naar vrede en herstel.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over De introductie van het plot

Het boek De introductie van het plot is geschreven door Frank Keizer. De oorspronkelijke releasedatum was 21 april 2022.

Het boek De introductie van het plot is te koop als Paperback.

De introductie van het plot bestaat uit 80 pagina’s. 

De introductie van het plot is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken