1. Nederlandse boeken
  2. De liefste mama van de wereld dat ben jij

De liefste mama van de wereld dat ben jij

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. De liefste mama van de wereld dat ben jij is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 32 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789044320961. 

Specificaties De liefste mama van de wereld dat ben jij

HoofdauteurMarianne Busser
Taal               Nederlands
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum07 februari 2008

Omschrijving van De liefste mama van de wereld dat ben jij

Dit prachtige cadeauboekje, genaamd "De liefste mama van de wereld dat ben jij", is een speciale uitgave van de getalenteerde auteurs Marianne Busser en Ron Schröder, met betoverende illustraties van Marijke Duffhauss. Het is een perfect geschenk voor elke moeder die graag verwend wil worden met woorden van liefde en waardering. In deze buitengewone publicatie vinden moeders een verzameling hartverwarmende gedichten, ontroerende verhalen en inspirerende citaten. Elk woord is zorgvuldig gekozen om de unieke band tussen moeder en kind te vieren. Of je nu je moeder wilt bedanken voor haar onvoorwaardelijke liefde, haar wil laten weten hoeveel ze voor je betekent, of gewoon een glimlach op haar gezicht wilt toveren, dit cadeauboekje is de ideale keuze. Bovendien is dit boekje niet alleen een lust voor het oog, maar ook een genot om te lezen. De prachtige illustraties van Marijke Duffhauss brengen de woorden tot leven en voegen een vleugje magie toe aan elke pagina. Het compacte formaat maakt het boekje handig om overal mee naartoe te nemen, zodat je moeder altijd een bron van inspiratie en troost bij de hand heeft. Verwen je moeder met de woorden die ze verdient en geef haar dit betoverende cadeauboekje.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over De liefste mama van de wereld dat ben jij

Het boek De liefste mama van de wereld dat ben jij is geschreven door Marianne Busser. De oorspronkelijke releasedatum was 07 februari 2008.

Het boek De liefste mama van de wereld dat ben jij is te koop als Hardcover.

De liefste mama van de wereld dat ben jij bestaat uit 32 pagina’s. 

De liefste mama van de wereld dat ben jij is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken