1. Nederlandse boeken
  2. de man diewerd

de man diewerd

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. de man diewerd is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 96 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789400408906. 

Specificaties de man diewerd

HoofdauteurErik Jan Harmens
Taal               Nederlands
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum23 februari 2023

Omschrijving van de man diewerd

Daar is hij dan, de man die iedereen lijkt te kennen. Zijn uiterlijk blijft altijd hetzelfde, maar vanbinnen worstelt hij. Hij aanschouwt een wereld die zich afspeelt als een mentale vissenkom, waar hij naar kijkt maar niet kan binnendringen. De bewegingen van de mensen en de diepere betekenis daarachter begrijpt hij niet goed, en soms veroorzaakt dit een intense woede in hem. Het benauwt hem zo erg dat zijn gezicht rood kleurt en hij denkt dat hij stikt. Op zulke momenten verlaat de taal hem en spreekt hij slechts klanken uit. Dit alles heeft een reden: autisme. Sinds de man weet dat dit label op hem geplakt is, probeert hij een nieuwe wereld te creëren, een wereld waarin hij past. Deze intense en heldere gedichten vertellen het verhaal van deze zoektocht. In deze gedichten duiken we in de gedachtenwereld van de man die werd. We worden meegenomen op een reis naar zijn innerlijke wereld waarin hij autisme ervaart. Door de intense en kraakheldere taal worden we ondergedompeld in zijn emoties en gevoelens. Het is een ware ontdekkingsreis waarin we de complexiteit van autisme op een dieper niveau leren begrijpen. Deze bundel biedt een uniek perspectief op autisme en de uitdagingen waar mensen met deze diagnose dagelijks mee te maken hebben. Het geeft een stem aan de man die werd, en laat ons zien dat er schoonheid schuilt in zijn anders-zijn. Met deze gedichten hoopt de man een nieuwe wereld te creëren.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over de man diewerd

Het boek de man diewerd is geschreven door Erik Jan Harmens. De oorspronkelijke releasedatum was 23 februari 2023.

Het boek de man diewerd is te koop als Paperback.

de man diewerd bestaat uit 96 pagina’s. 

de man diewerd is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken